2019 Sauvignon Blanc

Napa Valley Rutherford
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 487119
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 349,00

Inglenook opdagede, at en række af deres Petite Sirah stokke stod i jord, som faktisk var bedst egnet til hvidvin. En genre som Inglenook ikke var særligt kendt for, men de besluttede sig alligevel, at lade terroiret potentiale komme an på en prøve. De podede Petite Sirah stokkene med Sauvignon Blanc, og med ét var denne vidunderlige cuvée født.

Ligesom i Bordeaux, blander Inglenook også deres Sauvignon Blanc med en portion Semillon. Det giver tekstur fylde til den noget slanke og stramme Sauvignon Blanc. Tilsammen giver de to druesorter en hvidvin, som har en skøn frugtighed, hvor fersken, pære, lime, citrongræs og blomster er bare nogle af de smagsnoter som vi finder i glasset. I slutningen har vinen en sprød, mineralsk tone, der fungerer som en 'palet cleanser', som gør smagsløgene klar til endnu en slurk.

Friskt, frugtigt og velsmagende. Det vidste sig at være en rigtig god idé at lade terroiret komme til sin ret.

Inglenook Estate

Inglenook Estate er navnet på den historiske vingård, som den legendariske instruktør af bl.a. ”The Godfather”-serien, Francis Ford Coppola, købte i 1975, hvilket blev starten på hans bemærkelsesværdige vineventyr.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.