2015 Beaune 1.cru Cuvee Brunet MG

Bourgogne Beaune
Rødvin - 150,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 010417004
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 2.449,00

Her får du en vaskeægte velgørenhedsvin.

Hospice de Beaune er et hospital, der ligger i Beaune, og som historisk set har været finansieret af deres verdensberømte vinauktion. Vinbønder donerer fade til hospitalet, som så auktionerer det væk, under eget navn. Der er prestige i at få udbudt sin vin via. Hospice de Beaune, så dygtige producenter flokkes om det historiske Hospice, for at tilbyde deres fade til velgørenhed.

I denne vin er det ingen ringere end kultproducenten Pierre-Yves Colin-Morey, som har fået lov at tage druerne fra Hospice de Beaunes marker under kærlig behandling. Og hans indblanding i vinens modning og aftaping, skal man ikke tage let på. Pierre-Yves Colin-Morey er en producent som vinentutiaster i dag flokkes om, og ivrigt kæmper for at komme til at købe ind af. At kunne få rød Premier Cru fra hans hånd, og så med denne slags alder, er lidt af en eksklusivitet

Denne cuvée tager sit navn 'Cuvée Brunet' fra det samarbejde som hospitalet har haft med Brunet-familien igennem 5 århundreder det daterer sig helt tilbage til 1600-tallet! Brunet'erne har historisk set haft stor betydning for Beaune kommunen, og der har sågar siddet 5 forskellige borgmestre I Beaune, som har båret Brunet-navnet.

Vinen her er sammensat er Premier Cru marker med fantastisk terroir. Der er taget druer fra Les Bressandes, Les Bas des Teurons og Les Cent Vignes. De yngste stokke er fra 1999, mens resten daterer sig helt tilbage til 1976 såvel som 1954. Denne blanding af nye og gamle stokke, giver en fantastisk balance imellem det unge og friske, såvel som det udviklede og komplekse.

Smagen kombinerer florale toner, en fornemmelse af efterårsskov samt en moden og frugtig profil, hvor særligt hindbær er tydeligt i smagsbilledet.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.