2019 Director's Cut Alexander Valley Cabernet Sauvignon

Californien Sonoma County Alexander Valley
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 898819
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 269,00

I stil med stor Bordeaux vin blandes her med mindre mængder Merlot og Cabernet Franc for at få en fuldt balanceret rødvin. Herlig duft af solbær og sød cigarkasse blander sig med de krydrede noter fra fadlagringen. Smagen er struktureret med sort frugt, krydderi og vanille. Herlig frisk og fyldig i munden.

Yderst velegnet til oksekød i de bedste udskæringer. En vin der kombineres med Merlot fra højtliggende vinmarker, for at tilføre mere fylde, samt Cabernet Franc for at tilføre et krydret element. Sammen med de 87% Cabernet Sauvignon fremstår denne rødvin som en stor klassisk Cabernet fra Californien. Vinen er lagret i 14 måneder på egetræsfade, heraf 50% nye fade.

"We truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goals than what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over the great Francis Ford Coppola wines in Sonoma County" - Francis Ford Coppola

94/100 point | Mad og Monopolet

"Hvis Chardonnay er dronningen af druerne i Californien, så er Cabernet Sauvignon helt sikkert kongen. På trods af fylde og kraft, som kommer fra den gavmilde sol i området, så har vinen også en fin friskhed og et køligt udtryk over sig. Det gør, at den fremstår i flot balance uden at blive for tung."


Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.