2019 Diamond Collection Zinfandel

Californien Californien Californien
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 489619
Udsolgt
kr. 169,00

Zinfandel druen kommer perfekt til udtryk her fra Coppola familiens marker rundt i Californien. Mørk farve med åben ekspressiv duft af blommer, sorte kirsebær og finsk lakrids. Smagen er fyldig og frugten fylder hvert hjørne af mundhulen med sorte bær. Den balancerede frugtsyre gør denne vin perfekt sammen med rødt kød - gerne grillet!

Zinfandel druerne til denne Diamond Collection høstes i flere forskellige områder af Californien. De kølige zoner i Paso Robles giver friskhed og struktur til vinen, Monterey giver varme og fylde i vinen. Ved at kombinere disse områders frugt får Coppola en Zinfandel med god kompleksitet og dybde i smagen. Vinen lagres i 12 måneder på franske egetræsfade inden aftapning.

92 point | Mad & Monopolet

"Zinfandel er også én af de helt store druer i Californien – den har nemlig præcis det, amerikanerne kan lide – power, fylde og sødme. Denne kommer fra forskellige marker i Californien og har en skøn duft af mørke modne bær som brombær, blommer, kirsebær samt finsk lakrids, labre larver og vanilje. I munden har den masser af sødme, men også friskhed, som holder den i flot balance og styrer den uden om, at den bliver en overtung “bamsevin”."

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.