2021 Diamond Collection Sauvignon Blanc

Californien Californien Californien
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 910921
Tilføj til ønske liste
Der er kun 4 tilbage på lager!
kr. 169,00

Med en herlig duft af citrus og figner byder denne Sauvignon Blanc på flot frugtintensitet i duften. I smagen bakkes dette op af høj friskhed og lang levende eftersmag. Denne friske hvidvin går fint sammen med sprøde salater og fiskeanretninger.

Med Sauvignon Blanc fra Coppola tilstræber man at få en sprød vin med god intensitet. Druerne kommer fra 3 områder. Alexander Valley giver en kerne af citrus og tropisk frugt. Den vulkanske jord i Lake County giver tropisk frugt og florale noter. Druerne fra Dry Creek giver mineralsk karakter. For at bevare mest mulig druekarakter vinificeres kun på ståltank.

šWe truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goals , than what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over the , great Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.'
žFrancis Ford Coppola

Producenten:

Francis Ford Coppola Winery er drevet af passionen for god vin. Mr. Coppola er garant for kvaliteten i hver flaske, sammen med vinmager Corey Beck. Vingården drives efter bæredygtige principper, hvor der tænkes over alt fra udledning af spildevand til kork der kun høstes fra økologisk dyrkede træer. Coppola fremstiller vine der skal nydes i en afslappet og festlig atmosfære, og det seneste vineri som man har bygget i Sonoma County afspejler netop dette. Opbygget med Tivoli i København som forbillede er der lagt op til fest og glade dage. Prøv vinene fra Francis Ford Coppola til både hverdag og fest.

Californien:

I dag produceres der vin i 50 stater i USA, men Californien står stadig for mere end 90% af al vin fra USA. Her er fantastisk grobund for de fleste vindruer, med mange forskellige klimazoner og jordbundstyper. Dette gør at de fleste producenter kan arbejde med alt fra Riesling til Zinfandel, og stadig frembringe vine af høj kvalitet. Vigtigt med vinene er at se hvilken underregion de kommer fra, da det har stor indflydelse på vinens smag. 

Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.