2020 Chorey Les Beaune "Les Beaumonts"

Frankrig Bourgogne Chorey-lès-Beaune
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 157720
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 439,00

Sylvain Dussort er en lille, ydmyg vinproducent beliggende i Meursault. De råder over små 6 ha. vinmarker, og derfor har de en enestående mulighed for at komme med helt ned i detaljen på alle deres cuvéer. En tilgang der giver personlige vine, hvor Dussort-DNA’et meget tydeligt får lov at præge vinenes udtryk.

Deres Chorey-Les-Beaune cuvée kommer fra marker, der er klemt ind imellem de mere berømte nabokommuner Savigny-les-Beaune og Aloxe-Corton, og nyder derfor godt af et terroir af samme kaliber som dem. Et terroir der er kendt for at give Pinot Noir-vinene med både krop og bouquet. Egenskaber der passer perfekt til en Meursault-producent som Sylvain Dussort, som elsker at lave Bourgogne-vine med dybde og fylde.

Vinen har finkornede tanniner samt en rig og fyldig smagsprofil, hvor både mørke og lyse bær er at spore blandt smagsnuancerne. Vi finder b¨de Jordbær, hindbær, brombær og boysenbær, og med den velkendte, og den velkendte, urtede duft af underskov og efterår, som vi altid finder i Bourgogne af god kvalitet. Det er som en sanketur igennem skoven en efterårseftermiddag, når man stikker næsen i glasset.  

Et solidt glas rød Bourgogne, med masser af personlighed, der vil udvikle sig positivt over de næste 8 år.

Vinen har lagret i egetræsfade i 12-14 måneder, før den overføres til en enkelt tank, hvor den får lov at hvile i 3 måneder, før den flaskes.

Domaine Sylvain Dussort

I 1982 overtog Sylvain sammen med sin hustru denne vingård i hjertet af Meursault fra sine bedsteforældre. Her dyrkes nu vin fra 6 ha. på de klassiske druetyper – Aligoté, Chardonnay of Pinot Noir. Vinifikationen er traditionel og forgår ud fra bæredygtige principper og ingen brug af kunstig gær. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.