2019 Saint Aubin Rouge 1.cru Les Frionnes

Bourgogne Saint-Aubin
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 499119
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 349,00

Der står kun 5% Pinot Noir plantet på les Frionnes-marken, og derfor er rødvin herfra en uhyre sjældenhed - og vi er stolte af at kunne repræsentere det i vores sortiment!

Marken ligger midt i et epicenter for hvidvin, omringet af andre Saint-Aubin Premier Cru marker, og blot et stenkast fra grænsen til Chassagne-Montrachet og Puligny-Montrachet. Man skal derfor være aldeles selvsikker, hvis man vælger at fastholde sine Pinot Noir stokke her, for alt andet peger på, at der burde plantes Chardonnay.

Men Domaine Roux har boet i Saint-Aubin igennem generationer, og de er meget selvsikre i, at deres lille parcel i den berømte mark, er perfekt til Pinot Noir. Og hvor må vi bare give dem ret. Vinen oser af rød Bourgogne, når det er bedst. En duft af efterårsskov, svampe og mineralitet blandet med jordbær, tranebær og hindbær. Det er elegant, dybt, komplekst og medrivende. Og vigtigst af alt, en sjældenhed! Så er du nysgerrig på hvordan Pinot Noir udtrykker sig på disse unikke kanter, så er det med at slå til. Der er ikke mange flasker.  

Domaine Roux

Domaine Roux er en af Bourgognes store og traditionsrige jordbesiddere, som gennem årene har etableret sig som et af den prestigefyldte regions absolutte top-vinhuse takket være deres fantastiske og meget klassiske terroir-drevne rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.