Cremant Extra Brut

Bourgogne Bourgogne
Mousserende - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 6422
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

Sprød, tør og læskende Cremant de Bourgogne. Det er ikke kun de stille vine, som Domaine Roux har styr på. Når der kommer bobler i, så følger deres vanligt høje niveau også med. Domaine Roux har brugt druer fra deres højtliggende vinmarker, mellem Saint-Aubin og Chassagne-Montrachet, fordi de her har den syre og friskhed, som der skal til at lave excellent mousserende vin. De har været skånsomme med anvendelsen af dosage, så vinen har virkelig et sprødt og friskt udtryk.

Vinen er levende på tungen med noter af hvid fersken, modne citrusfrugter og ristet brødskorpe. Teksturen har en lettere cremet mundfølelse og der afsluttes med en delikat og sitrende frugtsyre.

Et fremragende glas at åbne en god aften med, eller at servere til frisk skaldyr, som er hentet hos fiskehandleren.

Domaine Roux

Domaine Roux er en af Bourgognes store og traditionsrige jordbesiddere, som gennem årene har etableret sig som et af den prestigefyldte regions absolutte top-vinhuse takket være deres fantastiske og meget klassiske terroir-drevne rød- og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.