2021 Chambolle-Musigny Les Fremières

Bourgogne Chambolle-Musigny
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 397921
Tilføj til ønske liste
Der er kun 5 tilbage på lager!
kr. 639,00

Fantastisk Chambolle-Musigny fra den kalkstensholdige 'Les Fremiéres'-mark, prestigiøst omkranset af de to 1. Crus 'Aux Beaux Bruns' og 'Les Noirots'. En vin der ganske enkelt overpræsterer for sin klassifikation, med sin enorme energi, kompleksitet og længde. Muligvis det mest florale, venlige og feminine udtryk fra Odoul-Coquard i denne kommune, dog uden at miste den stilistiske kraft, der kendetegner producentens stil. Rødfrugtig og blomstrende i duftende, med en tæt kerne af solmodne kirsebær, violer og hindbæressens, foruden vådt løv, muldjord og lakridsrod. Delikat tannisk i munden, med flot syrestruktur og et markant mineralsk bid. En vin der med sin tyngde, kompleksitet og balance, vidner om en Chambolle-Musigny med en stor fremtid i vente - hvis man da kan holde fingrene fra den i sin ungdom! 

'Les Fremières' er et såkaldt 'Lieu-dit' i kommunens Morey-Saint-Denis-ende, grænsende op til de to 1. Crus 'Aux Beaux Bruns' og 'Les Noirots'. En meget kalkstensholdig jordbund, hvor Odoul-Coquard ejer et parcel med 35 år gamle vinstokke. Som vanligt for producenten, er vinen lagret i 15-18 mdr. på egetræsfade (ca. 30% nye).   

Domaine Odoul-Coquard

Domaine Odoul-Coquard er et lille familieejet og traditionsrigt vinhus i Morey-Saint-Denis i Bourgogne, der laver klassiske og karakterfulde vine. Huset er anført af Sebastian Odoul, som tidligere har arbejdet for legendariske navne som Domaine Dujac og Domaine Meo-Camuzet.  

Under hans ledelse er den lille vingård trådt ind i en helt ny liga, og gårdens beskedne produktion bliver årgang efter årgang sværere at komme i nærheden af.