2018 Morey-St-Denis 1cru Les Chaffots

Bourgogne Morey-Saint-Denis
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 560818
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 659,00

Les Chafotts grænser op til den ikoniske Grand Cru mark, Clos Saint-Denis (som Morey-Saint-Denis tager sit navn efter) og er derfor en af de marker, som Bourgognenørderne ofte søger imod. Både fordi terroiret minder om den berømte nabo, men også fordi denne Premier Cru mark ligger højt, og derfor bliver en smule mere let og elegant, end kommunens andre Premier Cru’er.

Les Chafotts når en højde på knap 330 meter, og er derfor relativt kølig, i forhold til resten af Morey-Saint-Denis’ marker, til gengæld nyder den samme optimale soleksponering som dens Grand Cru naboer Clos Saint-Denis og Clos de La Roche. Det betyder at marken får en utrolig lang og gunstig vækstperiode, hvor druerne udvikler en saftig frugtprofil, samtidigt med at der bibeholdes et fornemt syreniveau. Det er virkelig en mark, som viser, hvor meget terroir har at sige.

I Michel Magniens fortolkning, hvor tilgangen er skånsom og terroir-tro, får man en levende og sprudlende Les Chafotts. Den strutter af liv og energi, og suser op as glasset med noter af både mørke og røde bær, som ledsages af en krydret tone og den velkendte fornemmelse af skov og natur. Et fantastisk glas, som har stort udviklingspotentiale foran sig.

Domaine Michel Magnien et Fils

Domaine Michel Magnien et Fils er navnet på et traditionsrigt og familieejet Bourgogne-vinhus i Morey-Saint-Denis, der har specialiseret sig i klassiske og egnstypiske vine lavet efter økologiske og biodynamiske principper.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.