2021 Bourgogne Rouge

Bourgogne Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 560121
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 269,00

En intens og fyldig, rød Bourgogne. Allerede i duften fornemmer styrken i frugten fra denne vin med modne noter af skovjordbær, brombær og sorte kirsebær. Det balancerer sig mesterligt imellem at have hvad vi kalder for en høj smagsintensitet for en Pinot Noir, men alligevel med rigelige mængder af finesse, hvor det er frugten der dominerer. Det hele munder ud i en afstemt og balanceret eftersmag.

Michel Magnien bruger kun økologisk dyrkede druer sineegne marker i Cote de Nuits til sin Bourgogne rouge. Udover almindelig village-vin bruges der også druer fra de yngre vinstokke på Premier Cru marker. I kælderen arbejder Michel Magnien skånsomt, for den bedste måde at lade sit terroir skinne igennem, er at blande sig så lidt som muligt, og derfor flasker han også uden brug af filtrering. 

Glæd dig til en fin og dejlig autentisk, rød Bourgogne og et glas, der for os er en perfekt flaske at åbne, i alle tilfælde hvor Bourgogne-tørsten melder sig. 

Domaine Michel Magnien et Fils

Domaine Michel Magnien et Fils er navnet på et traditionsrigt og familieejet Bourgogne-vinhus i Morey-Saint-Denis, der har specialiseret sig i klassiske og egnstypiske vine lavet efter økologiske og biodynamiske principper.