2022 Bourgogne Pinot Noir

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Rødvin - Varenummer: 501122
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 295,00

Domaine MIA er lykkedes med at skabe en Bourgogne Rouge som forener modenhed og rigdom i frugtudtrykket, med druesortens kendetegnene elegance og syrlighed. Ikke for slank, ikke for fyldig - men helt perfekt.

I smagen kan du både finde jordbær, hindbær, mørke kirsebær og et strejf af chokolade. Tanninerne er velintegrerede, og hjælper vinen med at nå en sprød og lækker afslutning.

En sublim reference for hvad rødvinene fra Domaine MIA byder ind med. Her er smuk og frodig frugt, som ikke er bange for at lægge lidt vægt bag smagsintensiteten, uden nogensinde at miste sin friskhed og finesse.

Domaine Mia

Domaine MIA er en ny og funklende vin-stjerne på den burgundiske himmel. Anført af den unge og visionære Mia Subotic, har vingården gennemgået en række bæredygtige tiltag. Naturens velvære, druernes kvalitet og terroirs indflydelse er blevet sat i centrum. Og en stor og omfattende biodynamisk konvertering er igangsat.

Vinene er både saftige, yndefulde og harmoniske. Og takket være deres Mercurey og Rully etiketter, kan det købes til virkelig fair priser. En kombination af faktorer, som gør Domaine MIA til en af de mest spændende og lovende, nye producenter i Bourgogne.