2020 Chemin Des Oiseaux Chardonnay

Frankrig Alsace Alsace
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 505220
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 179,00

Domaine Bader har skabt en ekstraordinær hvidvin på Chardonnay, som vidner om deres evne til at dyrke og producere økologiske vine af høj kvalitet i Alsace. Vinen har en flot strågul farve og en kompleks duft af modne gule frugter, hvide blomster og en let vaniljetone. Smagen er fyldig og afbalanceret med noter af modne æbler og ferskner, og en diskret mineralsk finish.

Chemin Des Oiseaux Chardonnay er fremstillet af 100% Chardonnay-druer, som håndplukkes og sorteres nøje i marken for at sikre, at kun de bedste druer anvendes i produktionen. Efter presning og gæring på ståltanke, lagres vinen i nogle måneder for at opnå en god balance mellem friskhed og kompleksitet.

Vinen er perfekt til rige og cremede retter som f.eks. fiske- eller skaldyrsrisotto eller en kyllingeret med fløde og svampe. Den fungerer også godt som en aperitif, hvor dens rige smagsunivers betyder, at den sagtens kan nydes for sig selv.

Chemin Des Oiseaux Chardonnay er endnu et eksempel på Domaine Baders engagement i at skabe vine af høj kvalitet med karakter og finesse, og at de er en producent, man bør have øje for i Alsace.

Domaine Bader

Domaine Bader er en familieejet vingård beliggende i hjertet af Alsace, Frankrig. Siden 1960'erne har de været pionerer inden for økologisk vinproduktion og i dag er de stolte indehavere af økologisk certificering.