2020 Charmes-Chambertin Grand Cru

Frankrig Bourgogne
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 641920
Tilføj til ønske liste
Der er kun 3 tilbage på lager!
kr. 1.869,00

Charmes-Chambertin er en Grand Cru-marke I Gevrey-Chambertin, nedenfor den legendariske le Chambertin mark. En mark der er så berømt, at den ikke bare har givet sit navn som suffix til selve kommunen, men også de 9 Grand Cru-marker der ligger rundt om den. Der er derfor en hel del på spil, når man går ombord i vin fra Charmes-Chambertin.

Marken skiller sig ud fra sine Chambertin-naboer, ved at producere mere friske, lette og elegante vine. En egenskab som gør det muligt at drikke den tidligt, og opleve det grandiose ved en Grand Cru-Bourgogne, modsat naboerne, som man kan være nødt til at vente flere år på, før de er klar.

Antonin Guyons Charmes-Chambertin har lagret 18 måneder I 100% nye egetræsfade. Teksturen er blød som silke, man kan ubesværet lade smagsløgene svømme rundt i et hav af aromaindslag. Læg mærke til hvordan en tone af kirsebær afløses af en tranebær bitterhed, som bliver til syren fra et friskplukket hindbær, som så pludselig dufter af en tur i skoven om efteråret. Glæden vil ingen ende tage, det er vin på højt, højt niveau.

Domaine Antonin Guyon

De to brødre Michel og Dominique Guyon fører i dag stilen videre for familien. De varetager familiens samlede vinmarker på godt 50 hektar som ligger spredt ud over de bedste kommuner i Bourgogne. Et traditionelt domaine der er startet op i 1960erne ved at Antonin Guyon opkøbte de første parceller i Gevrey Chambertin og Meursault.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.