2018 Signature Cabernet Franc

Napa Valley Napa Valley
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 494718
Udsolgt
kr. 589,00

Darioush Khaledi er vokset op i de rullende bakker, hvor Perserne 5000 år før Kristi fødsel, tog de første spadestik til det, der skulle udvikle sig til at blive moderne vitikultur. Darioush drømte om at skabe sin egen vingård, og båret frem af hans entreprenante gåpåmod og hans passion for vin, satte han kursen med Californien i 1976. Han fandt fodfæste i landet, lærte sproget og i 1997 grundlagde han Darioush Winery. Han var kraftigt inspireret af de majestætiske vine fra Bordeaux, og hans sans for at inkorporere den europæiske finesse i hans vine, har sendt vingården til tops blandt producenterne i Napa Valley.

Hans Cabernet Franc cuvée har særlig status i hans sortiment, da den kun laves i meget begrænsede mængder. Generelt er der ikke meget 100% Cabernet Franc man ser komme ud af Napa Valley. Men Darioush Khaledi er selvsikker i hans priorteringer, og tak skæbne for det, for det betyder, at vinnørder verden over, kan opleve Cabernet Franc på top-niveau, fra nyt og spændende terroir.

Selv kalder Darioush Winery vinen for et ”textbook example of the variety”, hvor vinen noter af mørke bær, blandes med en urtet fornemmelse af krydderurter, et strejf af grøn peber, læder og blyantspids. Druerne kommer fra markparceller i Mount Veeder AVA’en, og terroiret her hjælper druerne med at udvikle den helt finkornede tanninstruktur, som winemakeren stolt påpeger det.

En stor og sjælden vin, som fortjener at man giver sig tid til at nyde og opleve den.

Darioush Winery

Darioush Khaledi er ejer og drivkraft bag denne unikke vingård i Napa Valley. Han er vokset op i Shiraz regionen i Iran, men immigrerede til Californien i 1970'erne.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.