2018 Cheval des Andes

Mendoza
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 166218
Tilføj til ønske liste
Der er kun 7 tilbage på lager!
kr. 995,00

The 'Grand Cru of the Andes' - absolut kultvin skabt af Cheval Blanc og Terazzas de los Andes

Vinen fra Cheval des Andes kombinerer det livlige og intense udtryk fra argentinsk Malbec med rankheden og elegancen i en stor Bordeaux.

Cheval des Andes er blandet af 70% Malbec og 30% Cabernet Sauvignon, og byder på en intens lilla farve, violet nuance og sort kerne. Meget raffineret og ædel næse med friskhed, elegant frugt, der minder om solbær og brombær, diskret krydderi, subtil eg, meget elegant chokolade i baggrunden og raffinerede antydninger af milde krydderier.  

En næse med stor præcision. Vinen er meget rig og stor mundfylde, men med en raffineret karakter med mild syre, modne og fløjlsagtige tanniner af stor finesse, fremragende længde med kompleks eftersmag, der følger op på næsens frugt i kombination med mørk chokolade og et strejf af kakao.

En vin af stor renhed og friskhed.

Cheval des Andes

The 'Grand Cru of the Andes' - rendyrket kultvin skabt af et joint-venture mellem selveste Château Cheval Blanc fra Saint-Emilion i Bordeaux og Terrazas de los Andes.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.