2021 Langhe Nebbiolo

Piemonte Barbaresco
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 50002421
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 259,00

Yndefuld, forfriskende og rødfrugtig Langhe Nebbiolo. Essensen af Castello di Neive's elegante og lyse stil, med sin ungdommeligt-parfumerede frugt og vægtløse karakter. Sensuelle aromaer vælter op af glasset, med noter af røde rosenblade, lyserøde kirsebær og søde skovfrugter, omkranset af hvid peber, frisk salvie og blodappelsin. Æterisk og let-løbende på paletten, med en elektrisk frugtsyre og et silkepoleret net af langkornet tannin. Nyplukket kirsebærfrugt, bitter-søde urter og citrontimian, kærtegnet af røde blomster, frisk balsamico og et strejf af saltlakrids. Umådelig elegant, svævende og ren i sit udtryk, er denne smukke og umanipulerede Langhe Nebbiolo.

Castello di Neive's Langhe Nebbiolo er en hyldest til druesortens ungdommelige renhed og elegance. Vinen har af denne årsag på intet tidspunkt været i kontakt med egetræsfade, netop for at bevare frugt- og friskhed i den endelige vin. Produceret i en ungdommeligt-åben stil og hermed drikkeklar fra sin spæde ungdom. Den perfekte introduktion til både druesort, område og Castello di Neive.  

Castello di Neive

Castello di Neive’s moderne epoke startede i 1963 da familiens patriark Giacomo Stupino købte slottet og dets imponerende kælder, foruden en del af ejendommens dertilhørende land - herunder den famøse monopol-mark Santo Stefano.

I dag drives Castello di Neive videre af Giacomo’s søn, den tidligere ingeniør Italo Stupino. Med et fast hold af ønologer og videnskabsmænd i ryggen viderefører Italo således familien’s overordnede filosofi. Tradition, ”research” og kreativitet i både vinmark og kælder – hvilket i sandhed har været med til at gøre Castello di Neive til én af kommunens absolutte bannerførere. Den 60 hektar store ejendom indbefatter i dag følgende markbesiddelser i Neive-kommunen: Santo Stefano, Basarin, Gallina, Marcorino, Montebertotto, iCortini og Valtorta.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.