2019 Chardonnay Coriolis

Oregon
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 156419
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 549,00

En stor duft af bagte æbler, melon, kalk, lime og den perfekte mængde toasted eg oser op ad glasset - på den vilde måde. Den dufter bare dyrt. Baseret på aromaerne alene, er du ikke i tvivl om, at håndtering her udelukkende kommer fra en dygtig, talentfuld winemaker samt terroir og druer i ren verdensklasse. I munden har vinen en fantastisk energi og nerve med pocheret pære, mere melon, citrus og en stenet mineralitet, der er med til at gøre Willamette Valley så speciel, når det kommer til Chardonnay., , Vinen her trækker den perfekte, hårfine linje mellem oversøisk og burgundisk Chardonnay i vidunderlig balance, vel afstemt syre og en helt forbløffende vedholdenhed og længde. Værsgo'!

94 point | Michael Grimm

"Great, complex nose, mineral, Burgundian, fine honey note, ripe, exotic fruits, pressure with great finesse and balance, very good length."

Antica Terra

Antica Terra er et lille, men meget anerkendt vinhus beliggende i det frodige Willamette Valley i Oregon, som har specialiseret sig i spændende og karakterfulde rød-og hvidvine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.