2021 Pinot Noir Santa Ynez Valley MG

Californien Californien Californien
Rødvin - 150,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 3228021
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 535,00

En unik rødvin fra danske Peter Work. En rank og elegant vin står i glasset med fin duft af kirsebær og jordbær. Smagen er fokuseret med frisk rød frugt og herlig sort mineralitet og friskhed. Efter lidt tid i glasset kommer der et bredere spektrum i både duft og smag med noter af læder, chokolade og tobak. En fremragende vin, til godt selskab., Denne vin passer med sin elegance rigtig godt til lysere kØdretter, fx kalv eller fjerkræ., , -----, , Denne Santa Ynez Valley Pinot Noir er kun fremstillet i 2013 årgangen, og kun aftappet på magnumflasker. Det er en vin som Peter Work har fremstillet i denne årgang, da han fandt en mark med flotte druer han kunne kØbe. Vinen er fremstillet på det Co2 neutrale vineri i Santa Rita Hills. Efter gæring er vinen lagret i 14 måneder på egetræsfade, hvoraf 20% er nye franske fade. Vinen hverken filtreres eller klares, hvilket gØr at der kan danne sig lidt bundfald i flasken. På magnumflaske har denne vin mulighed for at udvikle sig frem til 2025 under optimale betingelser. Vi anbefaler at vinen nydes ved 15 grader, hvor frugten fremstår mest ren og elegant.

Ampelos Cellars

Danske Peter Work valgte efter terrorangrebet på World Trade Center i 2001 at sadle helt om og realisere en gammel drøm om at blive vinavler i Santa Barbara, hvor han sammen med sin kone etablerede Ampelos Cellars, der producerer deres roste vine udelukkende efter økologiske og biodynamiske principper.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.