2018 Pinot Noir Rho

Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 3225318
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 545,00

Top-vinen fra Ampelos. Kun den ypperste frugt bliver en del af denne enormt elegante Pinot Noir. Finesse og elegance præger den saftige frugt. Stor og kompleks vin med noter af modne jordbær og hindbær . Den lange fadlagring på ca. 30 måneder, giver vinen en flot dybde og struktur. Mosten stammer fra specielt udvalgte fade, her finder man de absolut bedste fade, og sammensætter denne vin. 100% Pinot Noir fra egen mark, der er certificeret både økologisk, biodynamisk og bæredygtig.

Vinen er sammensat af flere forskellige kloner af Pinot Noir, som hver især tilfører vinen sin karakter. Der er høstet ved lave udbytter, hvilket er med til at holde koncentrationen i vinen oppe. Skind m.m. trykkes ned i mosten 2 gange dagligt, for at udtrække optimalt af farve, tannin og aromaer. Vinen lagres i 30 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 50% er nye, inden aftapning. Vinen hverken filtreres eller klares, hvilket gør at der kan danne sig en del bundfald i flasken.

Ampelos Cellars

Danske Peter Work valgte efter terrorangrebet på World Trade Center i 2001 at sadle helt om og realisere en gammel drøm om at blive vinavler i Santa Barbara, hvor han sammen med sin kone etablerede Ampelos Cellars, der producerer deres roste vine udelukkende efter økologiske og biodynamiske principper.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.