2019 Pinot Noir Nu

Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 3229019
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 639,00

En meget tæt og intens Pinot Noir fra danske Peter Work. Her er noter af brombær, læder og tobak. Smagen er fyldig med de samme sorte bær der går igen, sammen med en herlig sØødme fra fadet. En velbalanceret vin med stor intensitet der passer godt til kraftfulde kødretter.

NU er Peter Works absolute top Pinot Noir rødvin. Når Peter og hans kone Rebecca smager gennem de enkelte fade, så er der ofte druer fra en enkelt klon, der stikker af fra resten af fadene. Det er også det, der gør sig gældende her. Vinen er fremstillet af 100% Pinot Noir fra egen mark, der er certificeret både økologisk og bæredygtig. Vinen lagres i godt 2 år på franske egetræsfade, hvoraf 1/3 er nye, inden aftapning. Vinen hverken filtreres eller klares, hvilket gør at der kan danne sig en del bundfald i flasken.   

Ampelos Cellars

Danske Peter Work valgte efter terrorangrebet på World Trade Center i 2001 at sadle helt om og realisere en gammel drøm om at blive vinavler i Santa Barbara, hvor han sammen med sin kone etablerede Ampelos Cellars, der producerer deres roste vine udelukkende efter økologiske og biodynamiske principper.