2019 Pinot Noir Lambda

Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 3225219
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 389,00

Danske Peter Work har skabt en Pinot Noir cuvée, der reflekterer Sta. Rita Hills' unikke terroir på hans elegante, svævende og saftige facon.

Det er en Pinot Noir vin, som har den sødlige, forførende frugt, som man forbinder Californien med, men som er pakket ind i en silkeblød og liflig indpakning, som man normalt forbinder med de franske kollegaer i Bourgogne.

Vinen springer op af glasset med noter af jordbær, hindbær og kirsebær. Det ledsages af en sitrende syre, som giver vinen et energisk liv, og som vidner om et stort potentiale for flaskelagring. Det er en vin, der besidder en saftighed, der kan aflede opmærksomheden fra selv den mest besnærende samtale. Så sørg for at deklarere sagens alvor, når du sætter flasken på bordet, så dine samtalepartnere ikke føler sig ignoreret!

Peter Works Pinot Noir Lambda har lagret 30 måneder på franske egetræsfade, hvoraf 33% har været nye, og kommer fra vinmarker, der er certificeret bæredygtige, økologiske og biodynamiske.
 

Ampelos Cellars

Danske Peter Work valgte efter terrorangrebet på World Trade Center i 2001 at sadle helt om og realisere en gammel drøm om at blive vinavler i Santa Barbara, hvor han sammen med sin kone etablerede Ampelos Cellars, der producerer deres roste vine udelukkende efter økologiske og biodynamiske principper.