2020 Ürziger Würzgarten Kabinett Trocken

Tyskland Mosel Mosel
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 176020
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 199,00

Sprød, intens og levende på samme tid, hvor de hvide blomster, grønne æbler og citrus frugt sniger sig op ad glasset. Smagen er til den tørre side, men med rieslingdruens unikke karakter af modne frugter og blomster. En vin, der passer perfekt til milde fiskeretter, eller tørre oste.


Ürziger Würztgarten er én af de bedste marker i Moseldalen, som har flere forskellige ejere. Jordbunden har meget rød skiffer, som er med til at skabe en unik stil i vinene herfra. Denne vin understreger flot Markus Molitors filosofi 'Hvis man har de bedste marker, med velpassede gamle vinstokke, så kræver det ganske lidt arbejde i kælderen at lave stor vin.' Riesling druerne til denne vin høstes i hånden. Helt rene og sunde druer presses let og vinen fermenteres i flere timer sammen med skallerne for at trække mere aroma ud i vinen. Efter dette gæres vinen i store træfade med den naturlige gær. Efterfølgende lagres vinen med bundfaldet i længere tid inden aftapningen.

Weingut Markus Molitor

Markus Molitor springer hverken over hvor gærdet er lavest eller lader sig distrahere af svinkeærinder, når han producerer sine eftertragtede vine på de skrå bakker langs Mosel-floden.

Han arbejder med lavt høstudbytte, lav intervention, spontangæring og har sågar udviklet sit helt eget system til at indikere sødme og udtryk i sine vine.

Hans ukuelige arbejdsomhed og sans for kvalitet har etableret ham som en af ikke bare Mosels, men hele Tysklands, mest efterspurgte vinproducenter. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.