2020 Kinheimer Rosenberg Kabinett Fruchtsüss

Tyskland Mosel Mosel
Hvidvin - 75,00 cl. - 8,00% vol. - Varenummer: 478020
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

Mit imellem Piesport on Minheim, lige der hvor Moselfloden slår et knæk mod syd, der ligger Rosenberg marken, ved byen Kinheim.

Markens syd-vestlige orientering er perfekt i forhold til at gribe solstrålernes refleksion i Moselfloden. Det giver druerne den ekstra varme de har brug for, for at modne til perfektion. Og fra jorden får de næring og fra Mosel-dalens berømte, grå skiffer. Vinene fra denne mark er kendetegnet ved deres udtalte mineralitet og syngende frugt.

Markus Molitor formår virkelig at indfange Rosenberg-markens potentiale i denne cuvée. Guldfolien på flaskens hals indikerer at vinen er sød, men Kabinett betegnelsen angiver, at udtrykket er både yndefuldt og friskt.

For vinens sødme balanceres mesterligt af sin livlige syre, og selvom her er masser af sukker, så danser vinen harmonisk hen over tungen. En henrivende vin, som i kælderen har et nærmest uendeligt langt liv og potentiale foran sig. Uanset om du er til at gemme eller åbne flaskerne i din vinreol, så vil det her være en formidabel tilføjelse til din samling.

Drik det til desserter med syrlige elementer, som fx hyldeblomst sorbet, eller nyd for helt for sig selv, og blev bjergtaget af vines smagsunivers. Sørg for at servere den ganske afkølet, Markus Molitor anbefaler selv 8 grader, så får du den bedste oplevelse.

Robert Parker 94 points

"Lush and refined on the palate, this is a gorgeous, super balanced and seductive Rosenberg with superbly fine salinity on the finish."

James Suckling 93 points

"Floral and elegant with very ripe-peach character, but also lively acidity that makes this dance on your palate"

November 22

Weingut Markus Molitor

Markus Molitor springer hverken over hvor gærdet er lavest eller lader sig distrahere af svinkeærinder, når han producerer sine eftertragtede vine på de skrå bakker langs Mosel-floden.

Han arbejder med lavt høstudbytte, lav intervention, spontangæring og har sågar udviklet sit helt eget system til at indikere sødme og udtryk i sine vine.

Hans ukuelige arbejdsomhed og sans for kvalitet har etableret ham som en af ikke bare Mosels, men hele Tysklands, mest efterspurgte vinproducenter. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.