2022 Haus Klosterberg Rosé

Mosel Mosel
Rosévin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 177822
Tilføj til ønske liste
Der er kun 8 tilbage på lager!
kr. 149,00

Rosé, der vælter op ad glasset med de herligste noter af friske jordbær og kandiseret orangeskal. Smagen danser løs med friskhed fra frugtsyren og de friske røde bæraromaer. En vin, der passer perfekt til de fleste lejligheder i løbet af sommeren.

Afsluttes af en god friskhed og charme. Nyd denne afkølet til salater, eller grillet lyst kød. Denne rosé er fremstillet af pinot noir fra Markus Molitors egne marker omkring centrum af Moseldalen. Druerne ligger kort tid sammen med skallerne for at trække farve og lidt røde smagsaromaer til sig. Målet er en frisk vin med god saftighed.

Weingut Markus Molitor

Markus Molitor springer hverken over hvor gærdet er lavest eller lader sig distrahere af svinkeærinder, når han producerer sine eftertragtede vine på de skrå bakker langs Mosel-floden.

Han arbejder med lavt høstudbytte, lav intervention, spontangæring og har sågar udviklet sit helt eget system til at indikere sødme og udtryk i sine vine.

Hans ukuelige arbejdsomhed og sans for kvalitet har etableret ham som en af ikke bare Mosels, men hele Tysklands, mest efterspurgte vinproducenter.