2020 Erdener Treppchen Auslese *** Trocken

Mosel Mosel
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 181520
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 769,00

Weingut Markus Molitor har igen skabt en unik og karakterfuld vin med hans Erdener Treppchen Auslese *** Trocken fra 2020. Druerne til denne vin kommer fra marken Erdener Treppchen i Mosel, som er kendt for sin skiferholdige jordbund og stejle terrasser, der giver druerne en perfekt modning og karakteristisk mineralitet.

Vinen har en flot gylden farve og en rig og intens aroma af modne abrikoser, ferskner og honning, der ledsages af noter af blomster og en let mineralitet. Smagen er fyldig og koncentreret, med noter af eksotisk frugt, honning og en frisk syre, der afbalancerer den søde frugt og giver vinen en lang og elegant eftersmag.

Årgang 2020 har tilføjet sin helt egen karakter til vinen, med en forfriskende syre og en mere markant mineralitet, der gør den til en spændende og unik vin i Markus Molitors sortiment.

Weingut Markus Molitor er kendt for sin dedikation til at udtrykke Mosels terroir i sine vine, og denne Erdener Treppchen Auslese *** Trocken er ingen undtagelse. Vinen er produceret med stor respekt for naturen og med fokus på at opnå den bedste kvalitet og smag i druerne. Resultatet er en vin af exceptionel kvalitet og dybde.

Erdener Treppchen Auslese *** Trocken fra 2020 fra Weingut Markus Molitor er en unik og spændende vin, der vil glæde enhver vinelsker, der er på udkig efter en vin af højeste kvalitet og med et karakteristisk præg af sit terroir og årgangen. Den er ideel til at nyde med foie gras, desserter med frisk frugt eller som en særlig afslutning på en god middag.

Robert Parker 98 points

". In fact, this full-bodied, very concentrated and dense Treppchen appears to be the Mosel's finest Meursault from ancient, ungrafted vines on rocky blue slate soil. Despite its power and concentration, the soul of this Riesling is crystalline, iodine and"

James Suckling 96 points

"Deep and rich with a ton of fennel, star anise and a wonderfully delicate mango note. Imposing substance, but so bright and with so much mineral drive, this is a stunning dry Mosel with decades of life ahead of it"

Weingut Markus Molitor

Markus Molitor springer hverken over hvor gærdet er lavest eller lader sig distrahere af svinkeærinder, når han producerer sine eftertragtede vine på de skrå bakker langs Mosel-floden.

Han arbejder med lavt høstudbytte, lav intervention, spontangæring og har sågar udviklet sit helt eget system til at indikere sødme og udtryk i sine vine.

Hans ukuelige arbejdsomhed og sans for kvalitet har etableret ham som en af ikke bare Mosels, men hele Tysklands, mest efterspurgte vinproducenter. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.