2020 Kreuznacher Riesling

Nahe
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 614020
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 135,00

Overlegen introduktion til Weingut In den Zehn Morgens puristiske stil. Duften smyger sig op ad glasset med uimodståelige aromaer af pære, hvide blomster, amalfi-citroner og lime, suppleret af friske kvæder og urtehave.

I munden fremstår vinen ren og klar som en klokke, dog med en silkeagtig fornemmelse og en vis mundfylde. Grønne æbler, pæreconfit og knust kalk smelter sammen med bare en anelse hvid peber og fennikel. Saftig, levende og ultramineralsk finale, der i sandhed lader mundvandet løbe. En fornem ledsager til dampet fisk eller salte skaldyr, gerne ledsaget af hvidvinssauce og sæsonens nye asparges.

Weingut in den Zehn Morgen

Weingut in den Zehn Morgen er et ambitiøst og fremadstormende vinhus beliggende i naturskønne omgivelser i Bad Kreuznach i vinregionen Nahe, der har specialiseret sig i klassiske og egnstypiske vine. 

De er på en mission om at genetablere deres hjemstavn som ét af Tysklands fornemmeste vinområder. Og man må sige, at de ikke er bange for at lægge handling bag ordene. For kvaliteten i vinene er helt forrygende, og i Tyskland er man pludseligt begyndt at tale i krogene om dette nye og interessante vinhus.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.