2021 Sauvignon Blanc Sonoma County

Sonoma County Sonoma County
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 586021
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 239,00

Klar, strågul farve, aromatisk næse og sprød syre. Sauvignon Blanc, præcis som det bør smage.

Allerede så snart du løfter glasset op, begynder de første livlige duftnoter at byde sig til. Nyklippet græs, stikkelsbærbusk - både frugt og blade, grape, citroner, hyldeblomst, citronskal, melon og fersken. Det er saftigt, syrligt og skal drikkes afkølet, så får du mest muligt ud af denne underskønne hvidvin.

Takket være Sonoma Counts kølige nætter og varme dage, opnår Sauvignon Blanc druerne en fantastisk balance imellem den modne frugt og den så kendetegnene, knitrende syre.

Rebecca Valls, winemaker hos Simi Winery, har kigget mod Boredeaux efter inspiration til sin Sauvignon Blanc cuvée. Hun har nemlig blandet 2% Sémillon i sin vin, præcis som franskmændene gør det i hvidvinene fra Bordeaux. Det giver mere fylde og mere blødhed til vinen, så den fremstår en smule mere rund. Og også i Californien, arbejder de to druesorter godt sammen - det er flasken her et bevis på!


Simi Winery

Simi Winery har med alle odds imod sig kæmpet sig til tops i det Californiske vin-hierarki. 
I en tid hvor kvinder hørte til i hjemmet og i køkkenet, og slet ikke på arbejdsmarkedet, da var de ledet af en kvinde. Og I en tid hvor spiritus pludselig blev ulovligt i USA, fandt de måder at overleve på. Nød lærte den blot 18-årige Isabelle Simi at spinde krise om til guld, og vingården er i dag et inspirerende testamente til hendes jernvilje og ukuelige arbejdsomhed.

I dag er Simi Winery stadigvæk ledet af Lisa Evich, som fører gården videre i Isabelle Simis ånd. De laver vin i Californien, og trækker flittigt på inspiration fra Europa, for at forbinde det bedste fra to verdener.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.