2021 Bourgogne Blanc

Bourgogne Bourgogne
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 101021
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 235,00

Ærkeklassisk Bourgogne Blanc i en forholdsvis fyldig og fedmefuld stil. Baseret på frugt fra området nær Meursault, hvilket i særdeleshed skinner igennem i vinen. Uimodståelige aromaer strømmer op ad glasset med både kandiserede citrusfrugter, friske mirabeller, hvide liljer og pisket smør, kærtegnet af diskret-vaniljede fadtoner, honning og røg.

Imponerende koncentreret på paletten med en velkomponeret frugtfedme, balanceret af en vibrerende syre og mineralitet. Gule blommer, friske hasselnødder og smør, foruden orangeblomster, knuste sten, vanilje-røg og en anelse grape. En cremet, saftig og levende finish vidner endeligt om en Bourgogne Blanc på tårnhøjt niveau. Fantastisk sammen med skindstegt fisk, faste komælksoste eller lyst fjerkræ. 

Druematerialet til Seguin-Manuels Bourgogne Blanc kommer fra ler- og kalkstensholdige vinmarker, hovedsageligt beliggende i området nær Meursault. Alle druerne dobbeltsorteres ved ankomst til vineriet og mosten spontangærer - delvist på egetræsfade og delvist på rustfri ståltanke. Vinen lagrer endeligt i 10 mdr. på en blanding af egetræ og stål - netop for at opnå den helt rette balance mellem frugt, friskhed og fadpræg.

Seguin-Manuel

Igennem knap 2 århundreder har Domaine Seguin-Manuel produceret vin i Bourgogne. I dag ledes vingården af den talentfulde Thibaut Marion, som er lykkedes med at bygge bro imellem husets forunderlige historie og nutidens trends og tendenser.

Han har både beholdt gårdens originale navn, og bevaret etiketterne, som stammer tilbage fra starten af det 20. århundrede. Men indholdet i flaskerne, det har Thibaut Marion i den grad udviklet på. Markerne er blevet økologisk certificerede og i kælderen arbejder han med lav intervention og respekt for druemosten. For i Domaine Seguin-Manuels vine er det naturen og druerne som sætter rammerne, og Thibaut Marion ser det som sit ansvar, at man i hans flasker tydeligt fornemmer den frugt, som vinene af skabt af.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.