2021 Savigny-les-Beaune Blanc

Frankrig Bourgogne Savigny-lès-Beaune
Hvidvin - Varenummer: 5721121
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 369,00

Klar i glasset med en charmerende duft, hvor moden frugt understreges af en anelse røg fra fadlagringen. I munden er der god fylde og igen noter af melon, fersken og røg. En flot harmonisk vin med masser af smagsintensitet, der leverer virkelig meget vin for pengene. Eminent madvin, der passer perfekt til helstegt kylling eller fasan, gerne ledsages af en flødebaseret sauce og ovnbagte rodfrugter.

En vin, der fremstilles på druer der dyrkes på en lille parcel, som ligger højt i Savigny-les-Beaune kommunen. Her er der en gammel høstarbejder, der ejer denne lille parcel og som går og hygger om stokkene hele året. Ved høsttid kommer holdet fra Remoissenet forbi og køber druerne, som de så fremstiller denne herlige sprøde hvidvin af. Vinen gæres med sin naturlige gær i træfade og lagrer efterfølgende i godt 12 måneder på klassiske franske Bourgognefade.Remoissenet Père & Fils

Masion Remoissenet gennemgik i 2005 en kæmpe forandring, da amerikaneren Edward L. Milstein opkøber vingården, da Roland Remoissenet går på pension, uden nogen arving til at føre gården videre.

Edward Milstein er kæmpe Bourgogne-entutiast, og han sammensætter hurtigt et imponerende hold af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot bliver salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af Ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard), bliver ansat i kælderen som winemaker og ønolog, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, bliver ansat som direktør for hele projektet.

Med dette stjernebesatte hold har Remoissenet løfter sig til helt nye højder, og er blevet en referencevingård, og producerer et bredt udvalg af vine fra flere af Bourgognes fornemmese kommuner.  Uanset om det er mineralsk Chablis, fyldig Chassagne-Montrachet, yndefuld Chambolle-Musigny eller blød og fyldig Volnay, så udtrykker Remoissenet de forskellige kommuners udtryk mesterligt.