2021 Savigny-les-Beaune Blanc

Bourgogne Savigny-lès-Beaune
Hvidvin - Varenummer: 5721121
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 369,00

Klar i glasset med en charmerende duft, hvor moden frugt understreges af en anelse røg fra fadlagringen. I munden er der god fylde og igen noter af melon, fersken og røg. En flot harmonisk vin med masser af smagsintensitet, der leverer virkelig meget vin for pengene. Eminent madvin, der passer perfekt til helstegt kylling eller fasan, gerne ledsages af en flødebaseret sauce og ovnbagte rodfrugter.

En vin, der fremstilles på druer der dyrkes på en lille parcel, som ligger højt i Savigny-les-Beaune kommunen. Her er der en gammel høstarbejder, der ejer denne lille parcel og som går og hygger om stokkene hele året. Ved høsttid kommer holdet fra Remoissenet forbi og køber druerne, som de så fremstiller denne herlige sprøde hvidvin af. Vinen gæres med sin naturlige gær i træfade og lagrer efterfølgende i godt 12 måneder på klassiske franske Bourgognefade.



Remoissenet Père & Fils

Maison Remoissenet Père et Fils er et velrenommeret og traditionsrigt Bourgogne-vinhus beliggende i Beaune, der producerer klassiske og egnstypiske vine af meget høj kvalitet.