2020 Santenay Clos de Tavannes blanc

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 573220
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 525,00

En stor kompleks hvidvin fra Bourgogne. Denne vin åbner flot op i næsen, hvor kombinationen af kalket mineralitet bakkes flot op af fed moden frugt. Smagen er intens med stor frugtfylde og noter af fersken, moden pære og igen denne underliggende charmerende kalkede mineralitet. Nyd denne til modne oste, eller fuldfede fiskeserveringer. 

Clos de Tavannes er en 1.er cru mark i Santenay, hvor Remoissenet har adgang til ganske få rækker. Produktionen ligger omkring 4 fade á 500 liter om året. Druerne høstes fuldmodne i hånden. Gæringen foretages i åbne fade, med kontrolleret temperatur. Efterfølgende lagres vinen i godt 12 måneder på de store fade. 

Remoissenet Père & Fils

Masion Remoissenet gennemgik i 2005 en kæmpe forandring, da amerikaneren Edward L. Milstein opkøber vingården, da Roland Remoissenet går på pension, uden nogen arving til at føre gården videre.

Edward Milstein er kæmpe Bourgogne-entutiast, og han sammensætter hurtigt et imponerende hold af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot bliver salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af Ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard), bliver ansat i kælderen som winemaker og ønolog, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, bliver ansat som direktør for hele projektet.

Med dette stjernebesatte hold har Remoissenet løfter sig til helt nye højder, og er blevet en referencevingård, og producerer et bredt udvalg af vine fra flere af Bourgognes fornemmese kommuner.  Uanset om det er mineralsk Chablis, fyldig Chassagne-Montrachet, yndefuld Chambolle-Musigny eller blød og fyldig Volnay, så udtrykker Remoissenet de forskellige kommuners udtryk mesterligt.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.