2020 Santenay 1. Cru Gravieres Blanc

Frankrig Bourgogne Santenay
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 572620
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 499,00

Fyldig og balanceret hvidvin fra Bourgogne, der giver meget fra sig. En stor og åben bouquet med noter af hvid fersken og et krydret element fra fadlagringen, der går igen i smagen. Den fyldige smag bevarer sin fine friskhed fra frugtsyren, der holder den modne tropiske frugt i luften. En god ledsager til modne hvidskimmeloste, eller grillet fisk.

Les Gravieres marken har 1.er cru klassifikation i Santenay kommunen. Vinmarken har meget sandholdig jord, der er med til at holde ph-værdien i jorden lav, hvilket giver god syre i vinen i den sidste ende. De næsten 40 år gamle vinstokke står næsten på grænsen til Puligny-Montrachet. Druerne høstes i hånden og presses i hele klaser. Gæringen foregår på fade af hhv. 228 og 342 liter med den naturlige gær. Efter endt lagrer vinen videre på de samme fade.

Remoissenet Père & Fils

Masion Remoissenet gennemgik i 2005 en kæmpe forandring, da amerikaneren Edward L. Milstein opkøber vingården, da Roland Remoissenet går på pension, uden nogen arving til at føre gården videre.

Edward Milstein er kæmpe Bourgogne-entutiast, og han sammensætter hurtigt et imponerende hold af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot bliver salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af Ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard), bliver ansat i kælderen som winemaker og ønolog, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, bliver ansat som direktør for hele projektet.

Med dette stjernebesatte hold har Remoissenet løfter sig til helt nye højder, og er blevet en referencevingård, og producerer et bredt udvalg af vine fra flere af Bourgognes fornemmese kommuner.  Uanset om det er mineralsk Chablis, fyldig Chassagne-Montrachet, yndefuld Chambolle-Musigny eller blød og fyldig Volnay, så udtrykker Remoissenet de forskellige kommuners udtryk mesterligt.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.