2020 Meursault Blanc

Bourgogne Meursault
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,60% vol. - Varenummer: 571920
Udsolgt
kr. 689,00

Remoissenet er en enestående vingård i Bourgogne, i den forstand, at de både råder over nogle af Bourgognes mest eftertragtede vinmarker, samtidig med at de opkøber druer fra særligt udvalgte bønder. Dem, de køber druer fra, skal kunne leve op til de samme strenge kvalitetskrav, som de selv nidkært opretholder for deres egen høst.

Meursault fra Remoissenet blander frugt fra den nordlige del af kommunen, hvor jorden er rig på kalksten, med druer fra mere lerholdig jord mod syd. Det giver en cuvée med en enestående balance, hvor elegancen og finesse blandes med fyldighed og smørrede fornemmelser. Vinen åbner med en duft af de klassiske toner af både koldt smør og friske hasselnødder, men du finder også mere liflige ting som citronsaft, pomelo, abrikos og saftige, gule æbler. En stil af Meursault, som både kipper med hatten til det fyldige og smørrede, men som også omfavner de mere moderne tendenser, hvor Meursault styrer i en mere rank og liflig retning. Uanset hvad man er til, så får man en positiv oplevelse op af glasset, når man slynger dette mesterværk rundt.

I kælderen har winemaker Claudie Jobard lagret vinen på en blanding af 228 liter og 242 liter franske egetræsfade, hvoraf 20-40% er nye, alt efter hvordan årgangen tager sig ud. Missionen er at holde fadet på et kontrolleret niveau, så det er Chardonnay-druen og Meursaults legendariske terroir, som får lov at lede an i smagsprofilen.

Et fantastisk glas Meursault, som vil være genialt bare i sig selv, men med lidt bagt hvid fisk eller kylling på siden, så kommer det også til at være en særdeles god oplevelse.

Remoissenet Père & Fils

Maison Remoissenet Père et Fils er et velrenommeret og traditionsrigt Bourgogne-vinhus beliggende i Beaune, der producerer klassiske og egnstypiske vine af meget høj kvalitet.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.