2021 Bourgogne Blanc Renommée

Frankrig Bourgogne Bourgogne
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,90% vol. - Varenummer: 570021
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 235,00

Chardonnay druer, fra hovedsageligt Chablis i denne elegante hvide Bourgogne. Lys i farven med elegante noter af æble og citrus. Smagen er intens med fris frugtsyre. Igen noter af grønne æbler og en fin mineralitet der er med til at kombinere fedmen i vinen med god friskhed.

Renomee er Remoissenets almindelige Bourgogne Blanc, som er fremstillet rent på Chardonnay druen. Størstedelen af druerne kommer fra Chablis distriktet, hvilket er med til at give en meget elegant stil. Vinen gennemgår gæring på egetræsfade, inden den lagres i godt et år på brugte fade.

Remoissenet Père & Fils

Masion Remoissenet gennemgik i 2005 en kæmpe forandring, da amerikaneren Edward L. Milstein opkøber vingården, da Roland Remoissenet går på pension, uden nogen arving til at føre gården videre.

Edward Milstein er kæmpe Bourgogne-entutiast, og han sammensætter hurtigt et imponerende hold af talentfulde mennesker, til at hjælpe ham med at drive vingården videre. Benard Repolt fra Louis Jadot bliver salgsdirektør, Claudie Jobard (der er datter af Ønologen fra Joseph Drouhin, Laurence Jobard), bliver ansat i kælderen som winemaker og ønolog, og Robert Parkers gamle partner og med-smager, Pierre-Antoine Rovani, bliver ansat som direktør for hele projektet.

Med dette stjernebesatte hold har Remoissenet løfter sig til helt nye højder, og er blevet en referencevingård, og producerer et bredt udvalg af vine fra flere af Bourgognes fornemmese kommuner.  Uanset om det er mineralsk Chablis, fyldig Chassagne-Montrachet, yndefuld Chambolle-Musigny eller blød og fyldig Volnay, så udtrykker Remoissenet de forskellige kommuners udtryk mesterligt.