Domaine de la Combe

Domaine de la Combe ligger i Saint-Fiacre-sur-Maine, en lille landsby nær Nantes, og har været i Gadais-familiens eje i fem generationer. I 2014 vendte Pierre-Henri Gadais tilbage til familiens vinmarker efter at have studeret vinproduktion i både Frankrig, Schweiz og Australien. Hurtigt opdagede han potentialet i familiens 14 hektar vinmarker, som ligger på de bakkede skråninger mellem søerne Sevre og Maine og er ideelt beliggende til dyrkning af druetypen Melon de Bourgogne.

pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden

Pierre-Henri påbegyndte en større omlægning i 2017, som resulterede i markante kvalitetsforbedringer på de skrånede marker med sin særlige sammensætning af skifer og gnejs. I dag dyrker Domaine de la Combe sine druer økologisk og vinificerer med så lidt intervention som muligt ved hjælp af spontangæring.

Terroir er en vigtig del af vinproduktionen hos Domaine de la Combe, og det er tydeligt i deres vine. De klassiske Muscadet-hvidvine, som området har været kendt for siden romertiden, er særligt unikke og ultra-mineralske takket være det unikke terroir i området.

Hos Otto Suenson er vi begejstrede for vores samarbejde med Domaine de la Combe og deres passion for at producere vine af høj kvalitet, mens de også er forpligtet til bæredygtig produktion. Deres Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie Réserve Personnelle og Zeste Vin de France Melon Blanc er begge en fantastisk repræsentation af deres håndværk og passion.