2018 Monnières-Saint-Fiacre Vigne de l'Astrée

Frankrig Loire Loire
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 393418
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 199,00

Domaine de la Combe har skabt en fantastisk vin med deres Monnières-Saint-Fiacre Vigne de l'Astrée. Vinen er lavet på 100% Melon de Bourgogne-druer, som er dyrket på marken Vigne de l'Astrée i Loire-dalen i Frankrig. Druerne høstes manuelt og gæres langsomt og kontrolleret i rustfrie ståltanke for at bevare den rene og friske karakter.

Vinen har en lys gylden farve og en aromatisk duft af citrus, hvide blomster og mineralske noter. Smagen er fyldig og frisk med en velafbalanceret syre, noter af grapefrugt, grønne æbler og en subtil saltet mineralitet. Denne vin er elegant og kompleks, og dens lange eftersmag efterlader en behagelig fornemmelse i munden.

Monnières-Saint-Fiacre Vigne de l'Astrée er en vin, der vil appellere til enhver, der ønsker at opleve en klassisk Loire-vin på sit højeste. Den er velegnet til at nyde som en aperitif eller til at ledsage fisk, skaldyr og friske salater.

Domaine de la Combe

Domaine de la Combe ligger i Saint-Fiacre-sur-Maine, en lille landsby nær Nantes, og har været i Gadais-familiens eje i fem generationer. I 2014 vendte Pierre-Henri Gadais tilbage til familiens vinmarker efter at have studeret vinproduktion i både Frankrig, Schweiz og Australien. Hurtigt opdagede han potentialet i familiens 14 hektar vinmarker, som ligger på de bakkede skråninger mellem søerne Sevre og Maine og er ideelt beliggende til dyrkning af druetypen Melon de Bourgogne.