Baudry - Dutour

Chinon er en vinregion beliggende i Loire-dalen i det vestlige Frankrig. Her finder vi vinhuset Baudry-Dutour, der har specialiseret sig i elegante og egnstypiske røde og hvide vine med stærkt terroir-præg.


pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

3 varer

Faldende orden

Baudry-Dutour er i bund og grund historien om et venskab. I 1993 møder den erfarne vinmager Christophe Baudry nemlig den nyuddannede Jean-Martin Dutour. De to begynder at udveksle vinmæssige ”know-how”, erfaringer og talent, og 10 år senere fødes så Baudry-Dutour - et vinhus med udgangspunkt i flere forskellige ejendomme i området – hvorfra der produceres klassiske og terroirdrevne vine med stor respekt for det omgivende land.

Fokus er på områdets helt traditionelle druesorter Cabernet Franc og Chenin Blanc. Hele porteføljen er kendetegnet ved stor intensitet og elegance, der leverer utrolig høj kvalitet til prisen.  

Kort sagt, der er mange gode grunde til at udforske denne særlige producent fra ”Kongernes Dal”, Touraine, som vi hos Otto Suenson er utrolig stolte af at repræsentere på det danske marked.