2022 Chinon Rosé - Chateau de la Grille

Frankrig Loire Chinon
Rosévin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 506922
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 149,00

Chinon Rosé fra Chateau de la Grille er en autentisk og fornøjelig vin, der kommer fra det smukke Loire-område i Frankrig.

Med sin delikate lyserøde farve og forførende duft af friske røde bær og blomster inviterer denne vin til en forfriskende smagsoplevelse. Smagen er frisk og frugtig med noter af jordbær og kirsebær, der perfekt balanceres af en behagelig syre.

Denne vin er en ideel ledsager til lette sommerretter, skaldyr og friske salater. Chateau de la Grille har med deres passion for kvalitet og fokus på terroirets karakter skabt en fremragende Chinon Rosé, der vil begejstre enhver vinelsker.

93 POINT | MAD OG MONOPOLET

"Det er meget sjældent, jeg smager rosé lavet på 100 % Cabernet Franc – men hold da op, det kan noget! Fantastisk duft af jordbær, hindbær, vandmelon, kirsebær, hyldeblomst og hvide ferskner. I munden er den elegant, rank, tør og har en flot syre samt en delikat frugtsødme. Et glas rosé for dig, som gerne vil have rosé fra øverste hylde."

Baudry - Dutour

Chinon er en vinregion beliggende i Loire-dalen i det vestlige Frankrig. Her finder vi vinhuset Baudry-Dutour, der har specialiseret sig i elegante og egnstypiske røde og hvide vine med stærkt terroir-præg.