2022 Sauvignon Blanc

Marlborough Marlborough
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 633022
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 110,00

Vinen fremstår klar og levende i glasset med en herlig åben bouquet af grønt græs, hvid peber, hyldeblomst og gode modne citrusfrugter. I munden er vinen herlig frisk, baseret på god frugtsyre og en herlig charmerende frugtig stil. En oplagt ledsager til lette fiskeretter, salater og lyst kød.


Blind River Vinmarken i Marlborough, er beliggende over flere plateauer med forskellig højder. Jordbunden er meget stenet og veldrænet med sandholdig topjord. Dette gør at vinstokkene kæmper for at vokse og ikke sætter for meget bladløv. I vinen giver dette en god naturlig balance mellem syre og moden frugt. Druerne høstes i midten af april måned, hvor der stadig er flot syre. Druerne knækkes straks ved ankomsten til vineriet og har minimal skindkontakt. Der bruges kun den saft, der selv løber fra druerne og det første blide pres. Gæringen foretages i neutrale tanke med gær specielt udvalgt til denne Sauvignon Blanc.

James Suckling 90 points

"This has aromas of lime curd, passion fruit, guavas and nettles. Fresh and crunchy with a medium body and refreshing leafy undertones."

November 2022

Mission Estate Winery

Mission Estate Winery er navnet på New Zealands ældste vineri beliggende i vinregionen Hawke’s Bay, nærmere bestemt kystbyen Napier, der har opnået stor popularitet for sine klassiske og indbydende rød-og hvidvine.



FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.