Sancerre Blanc

Loire Sancerre
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 425223
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

Franck Millet er en sand kunstner, når det kommer til at fortolke og formidle den natur og det terroir, der gør Sancerre til ét af verdens mest eftertragtede områder for hvidvin. Hans Sancerre er sprød, syrlig og spækket med aromaer af hyldeblomst, lime, stikkelsbær og pære. Det er sommerligt, læskende og fortryllende på én og samme tid, og man er ikke et sekund i tvivl om, at der er kælet for druerne i marken her.

Drik den til lette salater, en syrlig gedeost (gerne fra Loire-dalen), fisk eller ordentligt afkølet helt for sig selv. Så venter der en god vinoplevelse.

Millet Roger

Franck Millet er 3. generations vinproducent og er vokset op med Loiredalens natur i baghaven og har siden barnsben forberedt sig på at skulle overtage familiens stolte vintradition. Siden han i 1991 overtog forældrenes vingård, har han etableret sig som en af Sancerres mere respekterede vinbønder. Hans filosofi om, at "god vin finder sin styrke i jorden", sikrer, at de Sancerre-vine, han er afsender på, altid reflekterer den unikke natur og besidder den særegne smagsprofil, som gør Sancerre til ét af verdens mest eftertragtede hvidvinsområder.