Millet Roger

Franck Millet er 3. generations vinproducent og er vokset op med Loiredalens natur i baghaven og har siden barnsben forberedt sig på at skulle overtage familiens stolte vintradition. Siden han i 1991 overtog forældrenes vingård, har han etableret sig som en af Sancerres mere respekterede vinbønder. Hans filosofi om, at "god vin finder sin styrke i jorden", sikrer, at de Sancerre-vine, han er afsender på, altid reflekterer den unikke natur og besidder den særegne smagsprofil, som gør Sancerre til ét af verdens mest eftertragtede hvidvinsområder.

pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side
Vis som Grid Liste

1 vare

Faldende orden

Franck Millet holder til i byen Bué, som ligger 4 kilometer fra Sancerre. Det er her, ved Loire-flodens bred, at han vinificerer og flasker sine vine, en proces der foregår med stor omhu. For Franck Millet tror på, at en god vin bliver skabt i marken, ikke i vineriet. For Sancerre handler om friskhed, frugt og elegance, som er kvaliteter, den aromatiske Sauvignon Blanc-druer bærer naturligt i sig. Så den bedste måde at lave en god Sancerre-vin på er at være omhyggelig med de vindruer, som er hele omdrejningspunktet for den.

Derfor vinificerer Franck Millet altid sine forskellige parceller individuelt. På den måde bevarer han de små nuancer og forskelle, der måtte være i markerne, alt efter hvordan naturen påvirker druerne på det specifikke sted. Det giver i sidste ende en mere harmonisk og helstøbt vin. Så er du på udkig efter autentisk Sancerre-vin, så er Franck Millet den helt rigtige at henvende sig til.