2017 Pinot Noir Anderson Valley

Californien Sonoma County
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 50001451
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 369,00

og de små terroir-lommers kølende påvirkning, til at sammensætte elegante og komplekse vine. Og ét af de steder, har de fundet i Anderson valley, 2,5 time kørsel nord for San Francisco, i Mendocino County.

Winemaker Stephane Vivier fra Long Meadow Ranch var personligt henrykt, da de fandt markparcellerne tilbage i 2015. For det kan være svært at producere ordentlig, og elegant Pinot Noir i USA, men lige her, der var betingelserne perfekte til den sarte, burgundiske Pinot Noir-drue. Han forklarer selv, at Anderson Valley har potentialet til at blive ”the Burgundy of California” – og i vinen, der forstår man godt, hvad han mener.

I næsen sprudler vinen af violer, roser og sorte kirsebær. I munden er teksturen silkeblød, og røde, mere syrlige bær, byder sig pludseligt til. En krydret tone giver en fornemmelse af terroir, og en lang eftersmag vidner om druer af høj kvalitet. Et skønt glas Pinot Noir, som leverer al den elegance, finesse og saftighed, man ønsker sig af den druesort.

93 point | Wine & Spirits

"This wine’s scent is tied to the ocean and the woods, saline and earthy in its bright red-berry flavors. It feels fully mature, and yet it only improves with air, with layers of flavor and a clean red glow to the fruit."

Long Meadow Ranch

Kodeordene for vin hos Long Meadow Ranch er elegance, balance og raffinement. Vine som supplerer maden og ikke overvælder den. Vine som udtrykker ægte druekarakter og terroir fra de jorde de vokser i, samt diversitet – alt sammen igennem bæredygtighed og økologiske landbrugsmetoder.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.