2017 Farmstead Pinot Noir

Sonoma County
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 50003217
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 279,00

Komplekst, elegant med en fantastisk blanding af rød og mørk frugt. Farmstead-cuvéen fra Long Meadow Ranch har indfanget alt det, som gør Anderson Valley i Californien til et perfekt sted for Pinot Noir.

Vinen har et køligt, og friskt frugtudtryk, hvor man både kan finde noter af brombær, boysenbær, jordbær, kirsebær og hindbær. Det er en ren symfoni af skovnær, som også får komplimenterende indslag af blomstrede noter, og en svag urtet fornemmelse. I strukturen kan man virkelig fornemme Anderson Valleys unikke terroir, for syren er frisk og saftig, mens teksturen er silkeblød.

Et fantastisk glas vin, som skal serveres afkølet, omkring de 14 grader, så får du den bedste oplevelse!

Anderson Valley ligger midt imellem to kystnære bjergformationer, som fungerer som en tunnel, der lader kølig luft og tåge ind fra Stillehavet. Det betyder, at temperaturen sænkes mærkbart her i forhold til resten af det ellers varme Californien. Det forlænger druernes vækstsæson, hvilket er altafgørende for at kunne producere Pinot Noir af høj kvalitet. Og netop derfor, er Pinot Noir fra Anderson Valley eftertragtet blandt vinelskere.

93 point | Wine & Spirits

"This wine’s scent is tied to the ocean and the woods, saline and earthy in its bright red-berry flavors. It feels fully mature, and yet it only improves with air, developing layers of flavor and a clean red glow to the fruit as it lasts."

Thomas Rydberg 92 points

"Lys og krydret i næsen. Solmodne hindbær og ribs i smagen. Imødekommende og vellavet vin med en flot dybde med masser af florale og mineralske noter. Flot afslutning."

FEB. 2023

Long Meadow Ranch

Kodeordene for vin hos Long Meadow Ranch er elegance, balance og raffinement. Vine som supplerer maden og ikke overvælder den. Vine som udtrykker ægte druekarakter og terroir fra de jorde de vokser i, samt diversitet – alt sammen igennem bæredygtighed og økologiske landbrugsmetoder.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.