La Bulle de L'ouest Blanc

Frankrig Loire
Mousserende - 75,00 cl. - 10,00% vol. - Varenummer: 627100
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 155,00

Lyt til hvad hesten siger på etiketten: Débouche plus vite que son ombre! Direkte oversat: Den åbner hurtigere end sin egen skygge. Giver det mening? Nej vel, men det smager rigtig godt.

La Bulle de L'ouest betyder 'Vinen fra vest' altså en måde at indikere at denne kommer fra den vestlige side af Frankrig. En vin fremstillet på den gamle klassiske metode ancestrale med andengæringen i flasken. Vinen er bevidst holdt på 9 % alkohol for at være læskende og frisk i stilen. Der kan ikke fremstilles mousserende vin i Muscadet appellationen, så denne er kun Vin Mouseux på etiketten. Vinen er næsten ikke filtreret så der kan forekomme bundfald i flasken, men det smager blot ekstra.

Apolline et Julien Braud - Vigne

Julien begyndte sin vinkarriere på familiens ejendom, hvor han arbejdede frem til 2011 årgangen. I 2012 overtog han 3 hektar fra sine forældre og ejer i dag lidt over 7 hektar.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.