2021 Alcohol Free Sauvignon Blanc

Loire Loire
- 75,00 cl. - Varenummer: 301921
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 99,00

Fra Sauvignon Blanc specialisten i hjertet af Loire, tilbyder vi nu en blændende alkoholfri-vin i sin helt egen klasse. Aromatisk, let sødmefuld og elegant som alle producentens vine og med en smagsbalance vi endnu ikke er stødt på, i en dealkoholiseret vin. Smuk citronfarvet glans, med en potpourri af stikkelsbær, kandiserede citrusfrugter, hvide blomster, pære og honningmelon. Sprød, forfriskende og liflig på tungen, med overbevisende syrestruktur og den blødeste frugtsødme. Fløjlsagtig, druetypisk og forførende frisk. Denne alkoholfrie Sauvignon Blanc er ganske enkelt sublim.         

Alcohol Free Sauvignon blanc er lavet på Villebois signaturvin 'Sauvignon Blanc de France', hvor alkoholen møjsommeligt ekstraheres ved hjælp af vacuum-destillation. Udelukkende baseret på frugt fra Loire-dalen og den Atlantiske Kyst, og uden nogen form for smagstilsætning eller manipulation. Målet for Villebois er at skabe en delikat 0% Sauvignon Blanc, med både område- og druetypicitet - hvilket til fulde har lykkedes!

Facts: 

0,0% Alcohol

4 gr. sukker/100 ml.

20 kcal/100 ml.        

J. de Villebois

Historien om producenten Villebois starter i 2004 da Joost de Willebois ser et lille vineri til salg i Touraine regionen i den smukke Loiredag. Ejeren manglede en arvtager til familievirksomheden så Joost købte sig ind her.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.