2022 Spätburgunder Aufwind

Pfalz Pfalz
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 603722
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 145,00

Thomas Hensel har skabt en Spätburgunder cuvée, der er født til at være en saftig og opløftende vinoplevelse. Ja, det ligger faktisk i navnet. Aufwind betyder 'opvind' og er en reference til Thomas Hensels anden kærlighed: flyvning. Og vinen kommer virkelig også flyvende op af glasset, med rigelig luft under vingerne!

Fra første slyngetur rundt i dit glas svæver noter af skovjordbær, saftspændte kirsebær, hindbær og et bitter-sødt strejf af tranebær op af glasset. I kanten af det frodige skovbær udtryk fornemmes en forsigtig krydret tone af peber og bagekrydderier, som giver et velsmagende modspil til den saftige frugt. Det hele serveres i hvad der bedst kan beskrives som en silkeblød tekstur af utroligt bløde og medgørlige tanniner, og vinen gennemstrømmes af en frisk og energisk syre. Det hele kan opsummeres meget simpelt: Det her er et gennemført saftigt og tørstslukkende glas rødvin, og Thomas Hensels sans for himmelske oplevelser er tydeligt i hans håndværk.

Vinen har fået en ganske forsigtig fadlagring i brugte barriquefade, så frugten holdes ren og sprudlende, men så teksturen poleres, og den opnår sit imponerende, bløde udtryk.

Hensel Weingut

Thomas Hensel er et vinøst naturtalent, der som et ubeskrevet blad overtog vingården fra sin far og indledte en helt ny æra af kvalitet. Med inspiration fra sin kærlighed til svæveflyvning skaber han svævende elegante vine, der besidder en saftighed, hvilket gør dem uhyggeligt drikkevenlige.

Huset er på ingen tid blevet en kæmpe favorit både blandt vores personale og vores stamkunder, da kvaliteten er imponerende høj, og prisen besynderligt lav. Så lad os hermed give vores varmeste anbefalinger til at prøve de højtflyvende vine fra Thomas Hensel i Pfalz.