2021 Diamond Collection Sonoma County Sauvignon Blanc

Californien Sonoma County Sonoma County
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 301721
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 210,00

Fra undermåler til dobbelte guldmedaljer! Det var slet ikke meningen, at Francis Ford Coppola skulle producere Sauvignon Blanc fra markparcellerne i Sonoma County. Men der var generelt udfordringer med at få marken til at præstere, indtil en af de markansvarlige foreslog at forsøge sig med den aromatiske og eventyrlige Sauvignon Blanc-drue. Der var intet at tabe, og det viste sig, at vinen blev en kæmpe vinder.

Ved North Coast Wine Challenge scorede vinen 98 point, blev "Best of Class" og fik 2 guldmedaljer. Og en ny publikumsfavorit i Francis Ford Coppolas allerede imponerende portefølje var født.

Her i Sonoma Countys unikke klima og natur opnår Sauvignon Blanc et enestående udtryk, hvor frugten udtrykker sig på fornemmeste vis. Udover Sauvignon Blanc har man i vinen suppleret med 12% Semillon og 6% Vermentino. Det hjælper med at skrue op for fylden og energien i vinen, så den i forvejen friske og energiske Sauvignon Blanc virkelig bliver løftet til nye højder.

Her kan du finde noter af nyklippet græs, abrikoser, citroner, lime, revet ingefær, nektariner og hyldeblomst. En vin, som du må og skal servere ordentligt afkølet. Så får du til gengæld mulighed for at skænke dig en suveræn vinoplevelse.

98/100 point | North Coast Wine Challenge

"Double Gold + Best of Class"


Francis Ford Coppola Winery

Francis Ford Coppola er bedst kendt som den legendariske instruktør bag film som ”The Godfather”-trilogien, ”Apocalypse Now” og ”Bram Stokers: Dracula”, men han har også etableret sig som en ekstremt succesfuld og respekteret vinmager med sin helt egen Tivoli-inspirerede oplevelsespark i Californien, som åbnede i 2010.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.