2020 Chambolle-Musigny Les Argillières

Bourgogne Chambolle-Musigny
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 561520
Tilføj til ønske liste
På lager
Special pris kr. 539,00 Normalpris kr. 639,00

Finesserig, parfumeret og vævet som silke, er denne sublime Chambolle Musigny fra vinmarken 'Les Argillières'.

Et blændende terroir, grænsende op til selveste 'Le Musigny', ét af de mest mytiske Grand Cru's i hele Bourgogne.

Vinen er essensen af elegant og floral Chambolle Musigny med sin rosenrøde frugt og blomstrende aromatik. Duften er ganske enkelt vidunderlig med noter af vilde hindbær, røde kirsebær, tørrede rosenknopper og våde efterårsblade, flankeret af let mørkere skovfrugt og blot en antydning af krydderi. Intens, ren og ultra-elegant mundfølelse med silkepoleret tannin og præcist-skåren frugtsyre. Eftersmagen er saftig, levende, stenet og uendelig lang - en mesterlig 'Les Argillières' fra Magniens hånd! Som skabt til de fineste serveringer med flyvende vildt, gerne ledsaget af svampebaseret tilbehør.  


Vinmarken 'Les Argillières', er beliggende i den sydlige ende af kommunen (lige over den famøse Grand Cru 'Le Musigny'). Et fantastisk terroir, kendt for at give nogle af de mest fnuglette og parfumerede vine i kommunen, hvorfor Magniens udgave da også omtales som værende et lille 'Amoureuses' fix (blot til en helt anden pris) af Wine & Spirits. Her ejer Magien et parcel med 50 år gamle vinstokke, dybt forankret i den kalkstens-baserede jordbund, mixet med mindre andele ler. Biodynamisk landbrug og lagring på en blanding af gamle egetræsfade (82%) og lerkrukker (18%), hvilket giver et meget rendyrket udtryk af dette unikke terroir.  

Domaine Michel Magnien et Fils

Domaine Michel Magnien et Fils er navnet på et traditionsrigt og familieejet Bourgogne-vinhus i Morey-Saint-Denis, der har specialiseret sig i klassiske og egnstypiske vine lavet efter økologiske og biodynamiske principper.