2019 Condrieu Brèze

Frankrig Rhône Condrieu
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 313519
Tilføj til ønske liste
Der er kun 3 tilbage på lager!
kr. 425,00

En herlig kompleks vin med en duft af tropiske frugter som abrikos, ananas og melon. En yderst præcis og intens hvidvin med stor fokus på frugten som står helt rent i smagsbilledet. Vinen har en utrolig længde og mineraliteten giver friskheden i vinen. 


Brèze er en enkel mark som ligger som en 1,5 hektar stor parcel, med masser af granit i jorden og en sydlig eksponering ned mod floden. Vinmarken er beplantet med mere end 20 år gamle vinstokke af viognier, som høstes med 25 hl/ha. Vinmarken passes efter meget bæredygtige principper uden sprøjtning. Alle druer håndplukkes i små 10 kg kasser og der plukkes kun de bedste klaser. Druerne sorteres endnu engang ved ankomsten til vineriet på sorteringsbord. Efter presning gennemgår vinen på alkoholisk gæring og malolaktisk på åbne egetræsfade. Inden aftapning ligger vinen i op til 10 måneder på brugte egetræsfade. 

Domaine Louis Chèze

Domaine Louis Chèze er et lille famileejet vinhus beliggende omkring 60 kilometer syd for Lyon i Limony i Rhône-regionen, der har specialiseret sig i egnstypiske og terroir-prægede vine.


FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.