2021 Meursault Les Gruyaches

Bourgogne Meursault
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 487521
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 799,00

Jean-Philippe knokler hårdt, både i og uden for vinmarken. Han er kendt for at være en ivrig marathonløber, og i hans vine fornemmer man tydeligt, at han er vant til at gå den ekstra mil for at opretholde sit vante, høje niveau.

Druerne til denne cuvée kommer fra en lille parcel kaldet Les Gruyaches, som grænser op til Premier Cru-marken Les Charmes. Stokkene er 80 år gamle og giver druer med en helt enestående mostintensitet og dybde. Marken befinder sig i den ende af Meursault, der grænser op til Puligny-Montrachet, og her, hvor der findes rigelige mængder af kalksten i undergrunden, får vinen et smukt og yndefuldt udtryk.

Glæd dig til en Meursault, som er elegant, mineralsk og delikat, med noter af gule æbler, pomelo, citron, en smule fersken og nektarin, et strejf af smør, en fornemmelse af hasselnødder og en svag fornemmelse af koldt jern. Det er en mastodontisk og formfuldendt Meursault, i en stram og slank indpakning, som kun Jean-Philippe Fichet kan lave det.


Domaine Jean-Philippe FICHET

Èn region, én passion, grundighed og ”know-how”. Jean-Philippe Fichet er en af Côte de Beaune’s største genier. En vinmager der i sandhed forstår at udtrykke regionens unikke plots og skabe vine med præcision, individualitet, renhed og elegance.